Pályázat: Működési támogatás

A Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) Nemzeti összetartozás kollégiuma által meghirdetett civil szervezetek működését és szakmai tevékenységét segítő NEAG-KP-1-2022/3 kódszámú pályázati kiírásra a KÁNA ALAPÍTVÁNY működési költségek támogatására pályázatot nyert NEAG-KP-1-2022/3-000271 azonosító számmal.

A támogatás mértéke 350.000 Ft.
Pályázati cél: Kána működés 2022-2023 évre
2022.04.01-2023.03.31.

Rendezvény: köszönjük az érdeklődést!

Köszönjük a nagyszámú érdeklődést előadásunk iránt! Reméljük, hogy Terei György ásatásvezető régész (a Középkori főosztály vezetője) saját élményekkel és kutatási tapasztalatokkal fűszerezett beszámolója továbbra is sokaknak nyújtott információkban gazdag, színes és tartalmas órákat. Mi úgy láttuk a közönség igencsak aktív volt! Sok kérdés merült fel, melyekre az előadás végén választ kaptak az érdeklődők. Még egyszer köszönjük mindenkinek a részvételt!

Pályázat: Civil és társadalmi kapcsolatok fejlesztése

A Városi Civil Alap keretében „civil közösségi tevékenységeknek és feltételeinek támogatása (2021)” című VCA-KP-1-2021 kódszámú pályázati kiírásra a KÁNA ALAPÍTVÁNY 3D virtuális kiállítóterem című pályázata VCA-KP-1-2021/5-000819 azonosító számmal iktatásra került.

Városi Civil Alap

Miniszterelnökség

A támogatás mértéke 3.000.000 Ft.
Pályázati cél: Kána alapítvány 3D virtuális kiállítóterem
2021.01.01-2022.12.31.

Pályázat: Működési támogatás

A Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) Nemzeti összetartozás kollégiuma által meghirdetett civil szervezetek működését és szakmai tevékenységét segítő NEAG-KP-1-2021/3 kódszámú pályázati kiírásra a KÁNA ALAPÍTVÁNY működési költségek támogatására pályázatot nyert NEAG-KP-1-2021/3-000527 azonosító számmal.

A támogatás mértéke 300.000 Ft.
Pályázati cél: Kána működés 2021-2022 évre
2021.04.01-2022.03.31.

Pályázat: Működési támogatás

A Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) Nemzeti összetartozás kollégiuma által meghirdetett civil szervezetek működését és szakmai tevékenységét segítő NEA-NO-20-EG kódszámú pályázati kiírásra a KÁNA ALAPÍTVÁNY működési költségek támogatására pályázatot nyert NEA-NO-20-EG-185 azonosító számmal.

A támogatás mértéke 200.000 Ft.
Pályázati cél: Kána 2020 működés
2020.04.01-2021.03.31.